Gastronomi kulübü

Üye Sayısı
0
Kuruluş Tarihi
04.11.2021

Kulüp Yönetimi

  • Başkan: Mahmut Yüşa ATASOY
  • Başkan Yardımcısı: Sümeyra ÇELİK
  • Danışman: Doç.Dr. Zühal OKCU

Fakülte: Turizm Fakültesi
Program: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (İ.Ö.)
Amacı:
“Gastronomi Kulübu'nün amacı Üniversitemiz bünyesinde Gastronominin gelişmesini sağlamak, Gastronomiye ilgi duyan tüm üniversite öğrencilerini bir araya getirmek, öğrencilere Gastronomi ile ilgili alanı sevdirmek, bölüm ile ilgili aktivitelerde bulunmak ve öğrencileri buna teşvik edip bilinçli gıda üretim ve tüketimine katkıda bulunmaktır.