Gıda İşleme Kulubü

Üye Sayısı
0
Kuruluş Tarihi
04.11.2021

Kulüp Yönetimi

  • Başkan: Ebru DOĞAN
  • Danışman: Prof.Dr. Hayrunnisa NADAROĞLU

Fakülte: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
Program: Gıda Teknolojisi Programı
Amacı:
“Gıda İşleme Kulübü”nün amacı Üniversitemiz bünyesinde Gıda Teknikerliğinin gelişmesini sağlamak, Gıda İşleme Teknikliğine ilgi duyan tüm üniversite öğrencilerini bir araya getirmek, öğrencilere Gıda İşleme ile ilgili alanı sevdirmek, bölüm ile ilgili aktivitelerde bulunmak ve öğrencileri buna teşvik edip bilinçli gıda üretim ve tüketimine katkıda bulunmaktır.