Gıda Kalite-Kontrol Kulübü

Üye Sayısı
0
Kuruluş Tarihi
04.11.2021

Kulüp Yönetimi

  • Başkan: Dicle KILIÇ
  • Başkan Yardımcısı: İrem Sude AYLANÇ
  • Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Özmen BİBEROĞLU

Fakülte: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
Program: Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Amacı:
• Atatürk üniversitesi öğrencilerinin, kulüp çerisinde yapacağı teknik geziler, öğrenci tartışmaları, konferanslar ve okudukları bölümün günümüz teknolojisine uyarlayabilme, yenilikçi görüşler ortaya koyabilme projeler geliştirme olanakları sağlamak.
• Türkiye ve dünya teknolojilerinin güncel konularında disiplin olarak Gıda İşleme Bilimleri ile bunların alt dallarında araştırma ve incelemeler yapmak: bu konularda uzman kişi ve kuruluşların deneyimlerinden faydalanmak ve bu yolla ortaya çıkan bilgileri Atatürk üniversitesi öğrencilerine aktarmak.
• Üyelerine takım çalışması içinde proje üretip gerçekleştirme, bilgi ve becerilerini geliştirme, organizasyonel ve yönetimsel deneyim kazanma, akademik bilgileri gerçek hayatta uygulayarak pekiştirme, bilimsel konularda derslerin ötesinde bilgi edinme, bilgi ve düşüncelerini ulusal ve uluslararası platformlarda başkaları de paylaşma ve tartışma imkânı sağlamak.